“Saga Amurg: Luna Noua”, o carte intr-un film

Edward si Bella, o dragoste care invinge orice obstacole. Cam acestea sunt cuvintele care ar putea descrie filmul “Saga Amurg: Luna Noua”, cea de-a doua pelicula din celebra serie “Amurg”. Lasand in urma momentul in care s-au cunoscut si actiunea din prima parte, in “Luna Noua” cei doi indragostiti, dar atat de diferiti, lupta fiecare cum stie mai bine pentru fericirea si binele celuilalt.

Bella Swan se adanceste in secretele lumii supranaturale – din care isi doreste atat de mult sa faca parte – numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte. Constient de diferentele dintre ei si din dorinta de a o proteja, Edward ia cea mai grea decizie din viata lui. Impreuna cu familia sa hotaraste sa paraseasca orasul Forks, sperand ca astfel legatura care-i uneste sa se rupa.

Fara sa-si dea seama, insa, aceasta plecare ii va uni si mai mult. Singura si deprimata, Bella parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob, Bella repara o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob – membru al misteriosului clan Quileute – care are propriile secrete periculoase.

Chiar daca, in sufletul Bellei, Jacob are un rol foarte important, chiar daca incearca sa-l iubeasca sau se face ca incearca, inima ei apartine pe veci lui Edward, iar acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni si de nimic. Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply